Νέα Προϊόντα

Νέες προϊόντα και προσφορές από το Νίκο Δελατόλα-"Extreme Models"

μόνο για τους αναγνώστες της εφημερίδας και μόνο για τους αγώνες COMBAT !

Τα δυο εκπληκτκά αεροπλάνα της Γερμανικής εταιρείας "KAVAN"

 

  Το "MAD-DOG"         με εκπέτασμα περίπου 90 cm, για μηχανές         .20-.40 ! Από ανθεκτικό EPP, όλο ένα κομμάτι,         με τις επιφάνειες ελέγχου προ-συναρμολογημένες        και με όλα τα αυτοκόλλητα στο κουτί του!          Τετρακάναλη Τ/Κ, RUDDER, ELEVATOR, AILERONS, THROTTLE.        

 

Τιμή: 65 Ευρώ !

 

  Το "FUN-DOG" με εκπέτασμα        επίσης 90 cm, για μηχανή .20-.40. Από σκληρό        φελιζόλ, όλο ένα κομμάτι, με τις        επιφάνειες ελέγχου προ-συναρμολογημένες        και με όλα τα αυτοκόλλητα στο κουτί του!         3-άναλη Τ/Κ, δεν έχει RUDDER.        

"A FLYING -MISSILE"! 

Τιμή:  65 Ευρώ!

 

 

Εκτός όμως από τα "COMBAT",  ο Νίκος Δελατόλας έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα εισαγωγή ηλεκτρικών μοντέλλων, από την πολύ καλή εταιρεία "X-MODELS"

   Ο Νίκος Δελατόλας        επιδεικνύει δυο από τα καινούργια        ηλεκτρικά ARF μοντέλλα, "EXTRA 300" της X-MODELS.        

Προσέξτε όμως! Πρόκειται για        ηλεκτρικά που ...δεν ήθελαν να πιστέψουν        ότι είναι ηλεκτρικά! 

Πολύ στιβαρή κατασκευή, πανίσχυρη        πολυεστερική άτρακτος και κτιστά φτερά.         Κομπλέ με 480-άρι μοτέρ.

Τιμή: 180 Ευρώ

 

Νέα προϊόντα από το "ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ-Models"

 

  Σας        προσκαλούμε να        έρθετε από το κατάστημα μας και        να δείτε από κοντά το εκπληκτικό          "SHOWTIME        4D"         της ΗANGAR 9 με την        πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής των         370 €                 

 

   
Επίσης        θα βρείτε ηλεκτρικά ελικοπτεράκια από         140 €                   

....και        πολλά μικροαξεσουάρ        σε πολύ καλές τιμές, όπως ανεπίστροφες        βαλβίδες πλήρωσης  καυσίμου        χρωμιομένες μόνο 8 €.                  

Φιλτράκια        καυσίμου        μόνο 1,5 € τεμ. ή 2,5          € το σετ

 

     Πληροφοριακά        σας αναφέρουμε ότι παραλάβαμε και όλη        την σειρά θερμικών αυτοκινήτων της "Thunder         Tiger"         καλύπτοντας σας με service         και ανταλλακτικά !!!                 
 

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 210- 400.22.20 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για τις νέες παραλαβές και προσφορές μας, στείλτε μας email με θέμα "news"  

Ευχαριστούμε πολύ

 

Τα νέα προϊόντα του Γιώργου Ευσταθιάδη - "Power Models"

 

   
ULTIMATE-BIPLANE            της WORLD MODELS.          

Το ακροβατικό διπλάνο της WorldModels με          εκπέτασμα 1.93 m και βάρος 10.5-11.5 kgr, για μηχανή βενζίνης 100          cc. Τιμή 640 Ευρώ.

 

  Το ηλεκτρικό ελικόπτερο DRAGONFLY.          

Μέσα στο κουτί υπάρχουν τα πάντα,           ακόμα και ο πομπός και ο δέκτης          τηλεκατεύθυνσης! Το βγάζετε και είναι          έτοιμο για πτήση! SERVO, δέκτης με          γυροσκόπιο, μοτέρ, μπατταρίες          ελικοπτέρου (600 mAh Ni-MH) κλπ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι          μπατταρίες για τον πομπό.

Τιμή  155 Ευρώ !

 

S-3152 : Το νέο, φτηνό, ψηφιακό SERVO της FUTABA

 

Τα ψηφιακά SERVO δεν ήταν μέχρι τώρα ιδιαίτερα διαδεδομένα, αν και κανείς δεν αμφισβητούσε τις υπερέχουσες δυνατότητες τους έναντι των αναλογικών και κυρίως τη μεγαλύτερη ταχύτητα (απόκριση) τους και την μεγάλη, σταθερή ροπή στις μικροκινήσεις του STICK της τηλεκατεύθυνσης, ένα σημείο στο οποίο μειονεκτούν σοβαρά τα αναλογικά SERVO. 

Βέβαια, τίποτα καλό δεν έχει κανείς, χωρίς το αντίστοιχο τίμημα, που για τα ψηφιακά SERVO ήταν η υψηλή τιμή τους και το σχετικά μεγάλο ρεύμα που καταναλώνουν.

Έτσι, τα ψηφιακά SERVO τα βλέπαμε μέχρι τώρα σε κάποια GIANT SCALE μοντέλλα, σε JET, αλλά και σε κάποια μεγάλα και "απαιτητικά" 3-D, για καλές επιδόσεις.

Όλα αυτά μέχρι που η FUTABA έβγαλε το καινούργιο ψηφιακό της SERVO, το S-3152 σε μια τιμή που να "χτυπάει" τα αναλογικά. Το S-3152 κοστίζει περίπου 11.000 δρχ. στην Αγγλία, όταν στην Ελλάδα αγοράζουμε το αναλογικό S-3010 της FUTABA με 12.000 δρχ. περίπου.

Το S-3010 αναφέρεται σαν "High Torque Servo" και συνήθως (μάλλον πονηρά) δίνουν τη ροπή του με τάση 6 Volts, που είναι 6.5 kgr cm. Συνήθως παραλείπουν να αναφέρουν τη ροπή του στα 4.8 Volts, που είναι μόνο 5.2 kgr cm, έναντι 5 kgr cm που είναι η ροπή του νέου ψηφιακού SERVO S-3152 !

Με τα ίδια λεφτά λοιπόν παίρνετε ένα αναλογικό ή ένα ψηφιακό SERVO, με την ίδια ροπή! Τι θα προτιμήσετε; !

 

Να δίνετε πάντα          προσοχή στην τάση στην οποία αναφέρεται η ροπή του         SERVO. Κάποιος πονηρός -ή όχι με πολλές        γνώσεις- έμπορος (ή η ίδια η πονηρή εταιρεία) θα σας πλασάρουν το S-3010 σαν SERVO "με ροπή 6.5 kgr" παραλείποντας να αναφέρουν την τάση στην οποία βγάζει αυτή τη ροπή!

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν βέβαια ότι θα σπεύσουμε να γεμίσουμε με ψηφιακά SERVO ακόμα και το ...εκπαιδευτικό αεροπλανάκι μας! Να υπενθυμίσουμε και πάλι ότι η κατανάλωση ρεύματος των ψηφιακών SERVO είναι μεγάλη και όταν έχουμε περισσότερα από ένα στο αεροπλάνο μας, θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά να χρησιμοποιήσουμε μπατταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας από τις AA, πιθανόν SUB-C.

Για τα συνηθισμένα και "καθημερινά" μοντέλλα μας, το παλαίμαχο και φτηνό S-3003 θα εξακολουθήσει να αποτελεί την πιο καλή  λύση.

Γ. Κ.

 

Νέα προϊόντα από το "ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ-Models"

 

   
F-27 Stryker RTF  - 230 €          

         

           Άνοιγμα φτερών: 945mm Μήκος ατράκτου:           700mm Βάρος: 580gr Μοτέρ: 480 Power Direct Drive        
P-51D Mustang RTF - 250 €
            Άνοιγμα φτερών: 1000mm Μήκος ατράκτου:           862mm Βάρος: 820gr Μοτέρ: 480 Power with gear box Speed          control: Power FET Proportional ESC/Receiver Μπαταρία: 9           στοιχείων (10,8V) 1000mAh Ni-MH        

 

 

   

Βuggy 1:10 4WD -  390           €        

Καπάκια 1:10  - 44           €        

 

  Θερμικά αυτοκίνητα, 4WD,        2stroke Ready To Run.        

 Για όσους δεν έχουν μπει στον χώρο        του μηχανοκίνητου μοντελισμού, η        πρόκληση στην πίστα είναι το        εντυπωσιακό και δυναμικό PEUGEOT 206 ,        SUBARU IMPREZA, CITROEN XSARA !!!

 

 

Λ.Δημοκρατίας 83 - Κερατσίνι τηλ: 210 4002220

Διάφορα άρθρα

Ειδήσεις

Αερομοντελιστική δραστηριότητα και στην Πάρο

 

   

Με μεγάλη χαρά πληροφορούμεθα ότι  και στην όμορφη Πάρο υπάρχει αερομοντελιστική δραστηριότητα, όπως μας ενημερώνει ο φίλος αερομοντελιστής κ. Σπύρος Ντέλλιος, ο οποίος φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες, με ένα ωραίο μοντέλλο και το οργανωμένο εργαστήριο του.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Greek Rotors - Γιάννης Κουτσούλας 

 

Για        πλήρεις        τιμοκαταλόγους,         πληροφορίες,         φωτογραφίες       

 

Τηλεκατευθύνσεις

Combat

Η κατασκευή της κορδέλλας (03-04-2007) Για να σπάσουμε λίγο τη μονοτονία της ενημέρωσης των αναγνωστών με τα δρώμενα στις ξένες χώρες σχετικά με το COMBAT, τους κανονισμούς κλπ, σήμερα θα δώσουμε πρακτικές οδηγίες για την κατασκευή της κορδέλλας COMBAT.