Λέσχες / σωματεία

Ένωση Αερομοντελιστών Αθηνών Η Ένωση Αερομοντελιστών Αθηνών ιδρύθηκε το 1952 με μοναδικό στόχο την διάδοση και εξάπλωση του αερομοντελισμού. Είναι από τα πιο παλιά αεραθλητικά σωματεία της χώρας μας και οι αθλητές της έχουν κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις συμμετέχοντας τόσο σε Εθνικούς όσο και σε Διεθνείς Αγώνες.

 
 
 

Ένωσης Αερομοντελιστών Ηρακλείου To SITE της δραστήριας Ένωσης Αερομοντελιστών Ηρακλείου Κρήτης. Ένα ωραίο SITE, με τις δραστηριότητες της Ένωσης, την ιστορία της ίδρυσης της και του όμορφου μοντελοδρομίου της , ωραίες φωτογραφίες από μοντέλα και τεχνικά άρθρα.

 
 
 

Aερολέσχη Αγρινίου Η αερολέσχη Αγρινίου, που έχει και τμήμα αερομοντελισμού. Στο SITE αναφέρονται λίγα εισαγωγικά πράγματα για τον αερομοντελισμό. Η τελευταία ενημέρωση σε αερομοντελιστικά θέματα, αφορά τους αγώνες SCALE του 2001, που έγιναν στο Αγρίνιο.

 
 
 

Αεροπροσκόποι Μαγνησίας Το SITE των αεροπροσκόπων Μαγνησίας με χρήσιμες πληροφορίες για την κατασκευή αερομοντέλλων και σχέδια για πρακτικές κατασκευές! Μπράβο στους αεροπροσκόπους Μαγνησίας!

 
 
 

Λέσχης  Αερομοντελισμού Λευκωσίας Κύπρου Το SITE της Λέσχης Αερομοντελισμού Λευκωσίας Κύπρου. Η Λέσχη έχει 98 μέλη, δικό της μοντελοδρόμιο και η συνδρομή είναι μόνο 35 Κυπριακές Λίρες το χρόνο, δηλαδή περίπου 20.000 δρχ. Η Λέσχη οργανώνει συχνά Παγκόσμιους Αγώνες Αερομοντελισμού, σε συνεργασία με την Αεραθλητική Ομοσπονδία Κύπρου.

 
 
 

Αερολέσχης Αυλίδος Το SITE της Αερολέσχης Αυλίδος, με φωτογραφίες, ειδήσεις, τον καιρό, χρήσιμα LINKS και βιβλίο για την γνώμη σας!

 
 
 

Ομίλου Αερομοντελιστών Μελισσοχωρίου Το ανανεωμένο SITE του δραστήριου Ομίλου Αερομοντελιστών Μελισσοχωρίου (Λάρισας) -ΟΑΜΕΛ, με τις δραστηριότητες του Ομίλου.

 
 
 

Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία ΕΛΑΟ, Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία , δευτεροβάθμιο αεραθλητικό σωματείο (ομοσπονδία) με μέλη πολλά αεραθλητικά σωματεία. Αφορά όλα τα αεραθλήματα, ένα εκ των οποίων είναι και ο αερομοντελισμός, για το οποίο υπάρχει αρμόδια επιτροπή. Περιέχει κανονισμούς διεξαγωγής αγώνων αερομοντελισμού διαφόρων κατηγοριών, όπως επίσης και τον κανονισμό λειτουργίας του αεραθλήματος.

 
 
 

Ένωση Αερομοντελιστών Θεσσαλονίκης Η δραστήρια Ένωση Αερομοντελιστών Θεσσαλονίκης, με πολύ καλή οργάνωση. Ένα SITE αρκετά ενημερωμένο με την επικαιρότητα.. Παρουσιάζει επίσης ενδιαφέροντα αερομοντελιστικά άρθρα, ενώ περιέχει forum συζητήσεων και φωτογραφίες.

 
 
 

Αεραθλητική Ομοσπονδία Κύπρου Η Αεραθλητική Ομοσπονδία Κύπρου. Ένα ωραίο και ενημερωτικό SITE στην Αγγλική γλώσσα. Η Ομοσπονδία αναλαμβάνει συχνά την οργάνωση διεθνών αθλητικών συναντήσεων.

 

Αερολέσχης Κομοτηνής Το καινούργιο SITE της Αερολέσχης Κομοτηνής, που επανιδρύθηκε πρόσφατα, αλλά έχει ήδη αναπτύξει πολύ σημαντική δραστηριότητα στο χώρο του αερομοντελισμού. Μια πολύ καλή προσπάθεια. Περιέχει ειδήσεις, φωτογραφίες, VIDEOs, LINKS και τεχνικά άρθρα.

 
 

Διάφορα άρθρα

Μοντελοδρόμια - Ελεύθεροι Χώροι

HOBBY-BOX Airfield Παίρνετε την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Περίπου στο 102ο χιλιόμετρο θα βρείτε πινακίδα και έξοδο ΠΡΟΣ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ, οπότε και βγαίνετε εκεί. Σε λίγο θα βρείτε μια διασταύρωση, δεξιά προς ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ, αριστερά προς ΑΛΙΑΡΤΟ...

Νέα Προϊόντα

Νέα standards θέτει η νέα γενεά των δεκτών Τ/Κ της Γερμανικής εταιρείας WEATRONICS

 

Νέα Προϊόντα

Το άθραυστο αερομοντέλο - το όνειρο κάθε καινούργιου αερομοντελιστή!